Verzend- En Retourbeleid

Verzending

Je bestelling versturen we via PostNL. Je ontvangt dan een track&trace code om je de zending te kunnen volgen.

  • Verzendtarief Nederland: € 6,95
  • Verzendtarief België, Duitsland, Luxemburg, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Italië, Zweden, Denemarken, Oostenrijk: €13,-

Voor verzending naar andere landen binnen Europa neem contact met ons op via email.

Levertijd

Thuisbezorgen

De verzending van je producten gebeurt normaal gezien binnen 2 werkdagen voor bestellingen binnen Nederland, tenzij anders staat vermeld in de webwinkel. De bezorging van zowel de brievenbus- als pakketpost wordt verzorgd door PostNL. Het pakket kun je volgen via het Track&Trace systeem.

Rond feestdagen en acties proberen we ook 2 werkdagen aan te houden, maar kan het zijn dat de levering iets langer duurt.

Niet thuis?

Je bestelling wordt door PostNL op het door jou aangegeven adres aangeboden. Wanneer er op dat moment niemand thuis is wordt het op een later tijdstip nogmaals geprobeerd. Indien ook bij de tweede aanbieding niemand aanwezig is, zal men een bericht achtergelaten in de brievenbus met daarop het adres van het postkantoor waar je bestelling vanaf de volgende werkdag kan worden afgehaald. De bestelling blijft miximaal drie weken op het postkantoor liggen.

Retourneren

Producten kun je binnen 14 kalenderdagen na levering op eigen kosten retourneren via PostNL. Stuur een mail met de reden van je retourzending naar ilona@essentialstea.com. Het te ontvangen bedrag wordt binnen 10 werkdagen aan je terug betaald na ontvangt van je retourzending. Producten die jou niet in goede staat bereiken kunnen eveneens, na contact met bovengenoemd emailadres, worden geretourneerd. Hierbij zullen de verzendkosten worden terugbetaald.

Wij werken uitsluitend met verse biologische thee en daarom dienen deze verpakkingen verzegeld te blijven bij het retourneren. Wanneer dit niet het geval is kunnen wij de retourzending niet accepteren en zullen dan ook geen betaling terugbetalen.

Voor alle niet voedingsproducten geldt dat u ze uiteraard onder bovenstaande voorwaarde naar ons terug kunt sturen, zolang het product in goede en originele staat verkeerd en in originele onaangetaste verpakking.