Verzend- En Retourbeleid

Verzending

Bestellingen worden verstuurd met PostNL, DHL of DPD. Je ontvangt dan een track&trace code om de zending te kunnen volgen.

  • Verzendtarief Nederland: € 7,95
  • Verzendtarief België: € 8,95

Wij hanteren een minimum orderbedrag van 40 euro. Bestellingen in Nederland verzenden wij vanaf 100 euro gratis. Voor België is dit vanaf 150 euro. Voor verzending naar andere landen binnen Europa neem contact met ons op via email.

Levertijd

Thuisbezorgen

De verzending van je bestelling gebeurt normaal gezien binnen 2 werkdagen voor bestellingen binnen Nederland, tenzij anders vermeld in de webwinkel. 

Rond feestdagen en acties proberen we ook 2 werkdagen aan te houden, maar kan het zijn dat de levering dan iets langer duurt.

 

Retourneren

Producten kun je binnen 14 kalenderdagen na levering op eigen kosten retourneren. Stuur een mail met de reden van je retourzending naar ilona@essentialstea.com. Het te ontvangen bedrag wordt binnen 10 werkdagen aan je terug betaald na ontvangt van de retourzending. Producten die jou niet in goede staat bereiken kunnen eveneens, na contact met bovengenoemd emailadres, worden geretourneerd. Hierbij zullen de verzendkosten worden terugbetaald.

Wij werken uitsluitend met verse biologische thee en daarom dienen deze verpakkingen verzegeld te blijven bij het retourneren. Wanneer dit niet het geval is kunnen wij de retourzending niet accepteren en zullen dan ook geen betaling terugbetalen.

Voor alle niet voedingsproducten geldt dat u ze uiteraard onder bovenstaande voorwaarde naar ons terug kunt sturen, zolang het product in goede en originele staat verkeerd en in originele onaangetaste verpakking.