Home > Suikervrijetheeleverancier
  • Biologisch én aroma- en suikervrij
  • Aandacht voor bedrijven – Vooral gericht op B2B
  • Focus op duurzaamheid

Dé suikervrije theeleverancier

Voor het bestellen van thee zonder toegevoegde aroma’s en suikers, ga je naar de thee-experts van suikervrije theeleverancier Essentials Tea. In vele theeproducten worden suikers en aroma’s verwerkt om zo smaakjes te creëren, of zodat de thee een zoete smaak krijgt. Dit komt niet bij alle soorten theezakjes voor, maar het blijft van belang om de ingrediëntenlijst van je thee te controleren. Aan al onze biologische losse theeën, blends en kruiden worden nooit aroma’s en suikers toegevoegd. Als suikervrije theeleverancier staan wij garant dat de thee die je bij ons kunt bestellen zo goed van kwaliteit is, dat deze van zichzelf de beste smaak heeft en niet versterkt hoeft te worden door zogenaamde aroma’s of andere niet natuurlijke toevoegingen.

Biologische Thee

Heeft u interesse in ons als leverancier?

Biologische Just Relax Thee

Suikervrije thee bestellen bij de suikervrije theeleverancier

Alle thee van Essentials Tea is biologisch gecertificeerd door Skal. In ons geval betekent dit dat wij alleen biologische losse thee producten verkopen. Naast allerlei losse theesmaken als zwarte thee en groene thee, vind je in ons assortiment vooral ook verschillende blends zonder suiker en aroma’s. Een voorbeeld van een van deze blends is de biologische blend: Lovely Fruits. In alle fruitthee zit normaal gesproken aroma en suiker. Deze blend bestaat echter enkel uit diverse gevriesdroogde fruitsoorten als aardbei en bosvruchten, gepaard met hibiscus en zwarte thee. Dit geeft een licht zoete fruitsmaak. Om deze thee zo bijzonder mogelijk te presenteren, is het mogelijk om bij ons een speciaal hittebestendig wijnglas te bestellen. Dit geeft wat extra luxe aan de presentatie van je thee.

Neem nu contact op voor een proeverij

Bij de biologische theeleverancier koop je alleen maar kwaliteitsthee. Wij stellen al onze blends handmatig samen, zodat we jou en je gasten en medewerkers kunnen voorzien van verse en lekkere losse thee. Nu kun je voor jouw bedrijf vele soorten gezonde suikervrije thee bestellen bij ons als leverancier. Wil je graag eerst onze thee proeven? Maak dan een afspraak via info@essentialstea.com. Het is ook mogelijk om een samplepakket aan te vragen voor de horeca, voor uw winkel of voor op kantoor.