Home > Speciale theesoorten
  • Biologisch én aroma- en suikervrij
  • Aandacht voor bedrijven – Vooral gericht op B2B
  • Focus op duurzaamheid 

Speciale theesoorten

In het assortiment van Essentials Tea vind je veel speciale theesoorten. In onze webshop kun je vanuit Nederland of België biologische speciale thee kopen voor een eerlijke prijs. Wij vinden het belangrijk om losse thee te drinken van goede kwaliteit. Daarom besloten we zelf naar leveranciers op zoek te gaan om deze thee vervolgens te importeren en te verkopen, zodat we onszelf en onze klanten de garantie kunnen geven dat de thee die je bij ons kunt kopen écht biologisch en van de hoogste kwaliteit is. Onze thee-experts zijn zelf op zoek gegaan in landen als China, Indonesië en Zuid-Afrika, maar ook bij lokalere producenten van kruiden en specerijen, zoals in Italië, Spanje en Polen. Zo weten wij exact waar onze producten vandaan komen, hoe ze worden geproduceerd en of er met respect voor natuur, mens en dier wordt gewerkt. Al onze theeën zijn dan ook zogenoemd single estate (afkomstig van 1 plantage in plaats van vermengd om prijzen te drukken).

Biologische Thee

Heeft u interesse in ons als leverancier?

Biologische Just Relax Thee

Speciale theesoorten bestellen

Door ons Skal certificaat mogen wij onszelf biologische theeleverancier noemen. Al onze theesoorten zijn biologisch en bestaan uit alleen natuurlijke ingrediënten, zoals échte theebladeren, fruit en kruiden. Aan onze speciale theesoorten voegen we geen aroma’s toe, waardoor je bij ons alleen suikervrije thee kunt kopen. In ons brede assortiment vind je losse thee in diverse smaken, maar ook blends waarbij wij meerdere theesoorten combineerden tot een nieuw tongstrelend geheel. Daarnaast is het ook mogelijk om een eigen theeblend te laten ontwikkelen. Wij hebben al voor tientallen zaken verschillende recepten ontwikkeld. Wij hebben dus de kennis om jou hier goed mee op weg te kunnen helpen.

Vul ons contactformulier in voor een afspraak

Wil je onze speciale thee kopen voor jouw bedrijf in Nederland of België? Neem dan contact op via info@essentialstea.com. Wij denken graag met je mee om jouw bedrijf nog net iets meer luxe te bieden op het gebied van thee. Ook is het mogelijk om eerst een proeverij met ons te plannen waarbij je onze speciale theesoorten eerst kunt proeven voordat je klant wordt en speciale thee bij ons gaat kopen.