Biologische Thee Horeca - by Essentials Tea

Biologische thee voor uw gasten

We bieden ook gratis workshops aan bij ons op locatieWe bieden ook gratis workshops aan bij ons op locatieEssentials Tea biedt ook een totaalconcept voor de horeca. Een goed voorbeeld hiervan zijn onze hittebestendige wijnglazen of rond bamboe tea board. Uniek als het gaat om de presentatie van thee.

De presentatie en visuele beleving staan bij ons net zo hoog in het vandaal als de smaak. Door deze combinatie creëren wij een hoogstaand product wat uiterst geschikt is voor de bewuste horecaondernemer die zich wil onderscheiden. Want wij vinden dat niet alleen koffie maar ook thee draait om beleving.

Daarin bieden wij verschillende mogelijkheden. Het serveren van onze biologische thee is al een beleving op zich. Alleen door deze te schenken in hittebestendige wijnglazen creëert u een ervaring die alle zintuigen streelt met een uitermate luxe uitstraling. Daarnaast zorgt de aromakamer van het hittebestendige wijnglas voor een veel intensere geur en hiermee smaakbeleving. Ook voor tea- en foodpairing is dit een uitermate geschikte presentatiemanier.

Onze passie voor thee brengen wij graag over. Dit komt ten goede aan het product als uw horecagelegenheid. Wij komen daarom graag eens vrijblijvend bij u langs om onze thee te presenteren en te laten proeven.

Wilt u graag Essentials Tea schenken in uw horecaonderneming? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Dit kan via email, telefoon of laat hieronder uw gegevens achter. 

We bieden ook gratis workshops aan bij ons op locatie. De workshops worden gehouden voor u als horecaondernemer en uw personeel,. Iedereen die geïnteresseerd is in het product thee en er graag meer over wil weten, is van harte welkom. Houd onze website goed in de gaten voor meer informatie.

15 + 13 =