Home > Losse thee groothandel
  • Biologisch én aroma- en suikervrij
  • Aandacht voor bedrijven – Vooral gericht op B2B
  • Focus op duurzaamheid

Groothandel in losse thee

Koop je biologische losse thee bij dé online groothandel in kwaliteitsthee, Essentials Tea. Het bestellen van thee bij onze biologische losse thee groothandel kan voor bedrijven in zowel Nederland en België en heeft verschillende voordelen. Zo bieden wij niet alleen biologische losse thee aan, maar ook de mogelijkheid tot het laten creëren van een geheel eigen smaak. Daarnaast bieden wij een complete range aan accessoires aan zoals theezeefjes, theefilters en wijnglazen om thee in te serveren. Wij adviseren je graag over onze verschillende accessoires, zodat je de producten uitkiest die het best bij jouw bedrijf passen.

Biologische Thee

Heeft u interesse in ons als leverancier?

Biologische Just Relax Thee

Biologische losse thee bestelt u bij de groothandel

Bij het bestellen van biologische losse thee kun je rekenen op hulp van onze experts. Zij staan voor je klaar bij het uitzoeken van onze speciale theesoorten. Het is zelfs mogelijk een proeverij aan te vragen voor jou en het personeel van je horecagelegenheid. In overleg met de medewerkers van onze groothandel in biologische losse thee, kies je tijdens een persoonlijke proeverij de theesmaken die je wilt serveren. De ervaring van thee in de horeca ligt echter niet alleen bij de smaak, ook de presentatie en visuele beleving spelen een rol. Tijdens onze presentatie bespreken wij het product thee, maar we geven ook advies over de verschillende presentatiemogelijkheden die onze groothandel in het assortiment heeft. Wij hopen dat je zo onze passie voor thee kunt overbrengen aan je eigen klanten.

Neem contact op om te bestellen

Wanneer je bestelt bij een groothandel in biologische losse thee, is het handig vooraf te overleggen welke smaken het beste bij jouw bedrijf passen. Zo weet je zeker dat de bestelling voor jouw bedrijf in Nederland of België volledig en zo voordelig mogelijk is. De verzendkosten zijn in veel gevallen gratis. Neem dus contact op via info@essentialstea.com voor meer informatie en een samplepakket of plan een afspraak in voor een workshop of proeverij.