Home > Kwaliteitsthee
  • Biologisch én aroma- en suikervrij
  • Aandacht voor bedrijven – Vooral gericht op B2B
  • Focus op duurzaamheid

De beste biologische kwaliteitsthee

Uw horecagelegenheid, kantoor of winkel verdient alleen de beste kwaliteitsthee. Je bestelt gecertificeerd biologische en suikervrije losse thee van de beste kwaliteit bij Essentials Tea. Onze thee is puur van smaak, vrij van kunstmatige ingrediënten of suiker en bestaat alleen uit theebladeren, kruiden, specerijen en fruit zonder onnodige toevoegingen als aroma’s. In ons assortiment zie je een grote variatie aan verschillende soorten thee. Al deze verschillende soorten zijn nauwkeurig door ons getest. Bovendien hebben wij de beste theeën geselecteerd voor jou en je gasten om te drinken. Wij hebben ook prachtige hand-samengestelde thee blends die in house worden gemaakt. Een van deze blends is bijvoorbeeld: Biologische Blend Green Lemon. In deze blend is groene thee de basis, verrijkt met verveine en citroengras, maar vrij van citroenaroma. Heb je interesse in een eigen smaak? Dan kunnen wij ook iets voor jou op maat samenstellen.

Biologische Thee

Heeft u interesse in ons als leverancier?

Biologische Just Relax Thee

Échte kwaliteitsthee voor bedrijven in Nederland én België

We bieden veel service voor horeca en bedrijven. Het is voor zakelijke klanten bijvoorbeeld mogelijk om een proeverij bij u op locatie te plannen, waar onze experts samen met u gaan kijken welke speciale theesoorten het best passen bij uw horecagelegenheid of bedrijf. Ook adviseren we u met plezier over de presentatie en visuele beleving. Wij vinden de algehele beleving van theedrinken namelijk belangrijk, niet alleen de smaak. Bovendien zijn wij niet alleen voor horeca, ook andere bedrijven als: diverse winkels, beautysalons, kapperszaken, sauna’s kunnen bij ons terecht om kwaliteitsthee te bestellen. Voor iedereen is er een passende oplossing om losse thee mooi in te zetten.

Neem contact op voor een afspraak

Niet alleen de horeca, maar ook andere bedrijven als winkels, beautysalons, kapperszaken, sauna’s kunnen bij ons terecht om kwaliteitsthee te bestellen. Voor iedereen is er een passende oplossing om losse thee mooi in te kunnen zetten. We denken graag mee over een samenwerking tussen Essentials Tea en jouw bedrijf in Nederland of België. Ben je geïnteresseerd? Neem dan als zakelijke klant contact op door een e-mail te sturen naar info@essentialstea.com en maak een afspraak.