Home > Biologische theeleverancier
  • Biologisch én aroma- en suikervrij
  • Aandacht voor bedrijven – Vooral gericht op B2B
  • Focus op duurzaamheid

Biologische theeleverancier

Essentials Tea is dé biologische theeleverancier voor bedrijven in Nederland en België! Wij verkopen verschillende soorten hoogwaardige losse biologische thee voor een eerlijke prijs. Wij zijn als biologische theeleverancier biologisch gecertificeerd door Skal, wat betekent dat alle thee die je bij ons koopt 100% biologisch is. Ook is onze thee vrij van suiker en aroma’s. Als je onze thee drinkt, drink je alleen maar de pure smaak van onze hoogwaardige ingrediënten.

Biologische Thee

Heeft u interesse in ons als leverancier?

Biologische Just Relax Thee

Thee bestellen bij dé biologische theeleverancier

Essentials Tea is een theeleverancier welke met name thee levert aan bedrijven en horeca. Bij onze groothandel in losse thee koop je voor jouw winkel, kantoor of horecagelegenheid thee in van hoge kwaliteit. Als biologische theeleverancier doen wij ons best om jou zo goed mogelijk te laten genieten van alle verschillende smaken en sferen van thee. Daarom hebben wij eveneens verschillende thee blends samengesteld, waarbij verschillende pure smaken bij elkaar komen. We verkopen suikervrije thee en verwerken geen aroma’s in onze theesoorten, alleen natuurlijke ingrediënten. Onze medewerkers komen ook graag bij je langs zodat je onze thee kunt proeven voordat je beslist met ons te gaan samenwerken. Als theeleverancier vinden we het belangrijk dat theedrinken gezien wordt als een beleving, niet alleen qua smaak, maar ook qua presentatie. Zo adviseren we je graag over de verschillende presentatiemogelijkheden in ons assortiment. 

Maak een afspraak bij de theeleverancier

Kies je ervoor om thee te bestellen bij dé biologische theeleverancier van Nederland en België? Wij helpen met passie en plezier bij het kiezen van de theesmaken die het meest geschikt zijn voor jou of jouw bedrijf. Wil je meer weten over onze presentatiemogelijkheden of heb je zelf een ander idee aangaande thee? Wij kennen de markt als geen ander en denken als theeleverancier graag met je mee. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak of vraag samples aan door een e-mail te sturen naar info@essentialstea.com.