Home > Biologische thee horeca
  • Biologisch én aroma- en suikervrij
  • Aandacht voor bedrijven – Vooral gericht op B2B
  • Focus op duurzaamheid

Biologische thee voor de horeca

Essentials Tea is dé specialist als je biologische losse thee voor de horeca wilt bestellen vanuit Nederland of België. Wij bieden een ruim assortiment aan speciale theesoorten van eigen import aan. Als theeleveranciers vinden wij het van belang dat biologische losse thee gezond en dus suikervrij is en van de beste kwaliteit, vooral in de horeca. In de horeca is smaak uiteraard erg belangrijk. Wij verkopen daarom uiteenlopende theesoorten, gemaakt van pure ingrediënten als theebladeren, kruiden, specerijen en fruit. Naast alleen biologische losse thee, kun je bij ons een totaalconcept voor in de horeca bestellen. De presentatie en visuele beleving van thee is bij ons namelijk net zo belangrijk als de heerlijke theesmaken. Wij hebben verschillende thee-accessoires om de beleving van het theedrinken te verhogen, waar we je graag in adviseren. 

Biologische Thee

Heeft u interesse in ons als leverancier?

Biologische Just Relax Thee

Biologische losse thee bestellen voor in de horeca

Onze biologische theesoorten en blends zijn al hoogstaande producten op zich, door al het voorbereidend onderzoek dat wij doen om échte kwaliteitsthee in te kopen. We willen ook graag met jou en je medewerkers in gesprek om na te denken over de presentatiemogelijkheden. Hiervoor kun je alvast inspiratie opdoen in onze sectie met accessoires. Een wijnglas voor thee zorgt bijvoorbeeld voor een extra luxe ervaring tijdens het theedrinken. Naast de bijzondere uitstraling draagt dit glas ook bij aan een intensere geur- en smaakbeleving. Het wijnglas geeft ook een extra beleving aan bijvoorbeeld een tea- en foodpairing of een high tea. Ook onze (gepersonaliseerde) tea board tafelpresentaties die je bij ons voor de horeca kunt bestellen dragen bij aan een bijzondere beleving van thee. Hiermee bied je jouw gasten een prachtige tafelpresentatie waarbij zij zelf hun smaak kunnen kiezen.

Maak een afspraak voor een proeverij of workshop

Naast dat je bij ons biologische losse thee kunt bestellen voor de horeca, ondersteunen we je ook graag met extra informatie over onze theesoorten. Zo bieden wij de mogelijkheden voor workshops op locatie waarbij we jou en je personeel meer bijbrengen over het product thee en hoe dit goed te presenteren. Bovendien is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor een theeproeverij voor de horeca, voordat je thee gaat bestellen bij onze groothandel in biologische losse thee. We bepalen samen met jou welke theesmaken het beste bij je bedrijf passen. Stuur een e-mail naar info@essentialstea.com om een afspraak in te plannen of vul ons aanvraagformulier in om een samplepakket aan te vragen voor jouw horecagelegenheid in Nederland of België.