Home > Biologische losse thee
  • Biologisch én aroma- en suikervrij
  • Aandacht voor bedrijven – Vooral gericht op B2B
  • Focus op duurzaamheid

Biologische losse thee

Biologische losse thee bestellen vanuit Nederland of België doe je bij Essentials Tea. In ons assortiment vind je een uitgebreide selectie aan verschillende soorten thee. Wij hebben de beste biologische theesoorten met de grootste zorg getest en geselecteerd, om voor jou en je gasten alleen de beste thee over te houden. Voor dit proces zijn we afgereisd naar landen als China, Indonesië, Thailand en Zuid-Afrika. Hier hebben we veel geleerd over wat goede biologische losse thee is en hoe het gehele verwerkingsproces van de theebladeren werkt van plant tot in het kopje. Na deze reizen hebben wij ons verder verdiept in het proces van biologische losse thee maken en verwerken. Bovendien hebben we Essentials Tea biologisch laten certificeren door Skal, met als resultaat dat al onze theeproducten de bio status hebben en deze als biologische losse thee mogen verkopen. Ook zijn al onze smaken thee vrij van aroma’s en suikers. We gebruiken alleen pure ingrediënten als specerijen, kruiden, fruit en theebladeren.

Biologische Thee

Heeft u interesse in ons als leverancier?

Biologische Just Relax Thee

Biologische losse thee bestellen

In onze theewebshop kies je uit diverse theesoorten. Zo heb je de keuze uit soorten als groene thee, witte thee, oolong thee en zwarte thee, maar ook wat exotischere smaken als buchu, earl grey, jasmijnparels, rooibos en matcha. Ook stellen wij zelf onze blends samen. Lees voordat je onze biologische losse thee gaat bestellen eerst de ingrediëntenlijsten van onze blends. Hierin zie je welke ingrediënten onze biologische losse thee en blends bevatten, zodat je één of meer smaken kiest die bij jou en je zaak passen. Zo hebben we ook speciale blends voor in de zomer: de Biologische Blend Summer Breeze, en de winter: de Biologische Blend Warm Winter. Tevens kun je de biologische losse thee die je bij ons bestelt ook gebruiken om zelf ijsthee te maken. Home made ijsthee heeft een zeer goed rendement en is makkelijk te maken. Onze iced tea-recepten vind je terug op onze blog.

Neem contact op voor een gesprek

Wanneer je ervoor kiest om biologische losse thee te bestellen bij ons als biologische theeleverancier, ga je voor kwaliteitsthee. Deze kwaliteit proberen we niet alleen na te streven door ons biologisch keurmerk, maar ook vooral door onze service. Zo bieden we speciaal voor bedrijven in Nederland en België workshops aan. Tijdens deze workshops op locatie geven we uitleg aan jou en je personeel over het product thee, zodat onze kennis en passie voor thee daarna kan worden overgedragen naar je gasten. Bovendien is er de mogelijkheid voor een proeverij waarbij je in overleg met ons jouw favoriete biologische losse theeën kunt kiezen die je vervolgens bij ons kunt bestellen. Ook denken we graag met je mee over nieuwe presentatiemogelijkheden om thee te serveren. Thee is voor ons namelijk niet alleen een smaakbeleving, de visuele beleving en presentatie zijn net zo belangrijk. Voor meer informatie neem je contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@essentialstea.com.